Hogyan tudom megnézni?

A versenyt az Arborétum látogatói az Arborétumi belőpőjegy  megváltását követően ingyenesen látogathatják.

A verseny folyamán az Arborétum teljes területet látogatható, azonban lesznek olyan részek, ahol a verseny önkéntes segítői fogják a forgalmat irányítani, esetleg megkérve a látogatókat, hogy legyenek kedvesek odébb állni, a sétát rövid időre felfüggeszteni, vagy körültekintőbben nézelődni.

 

Disc golf látogatójegy

Azok részére, akik a sportággal kicsit közelebbről szeretnének megismerkedni, esetleg ki is szeretnék próbálni azt, lehetőség nyílik egy Disc Golfos Látogató jegy megváltására. A látogató jegy ára 4.500,- forint, amiért a látogatók szeptember 25-26-27-én ingyenesen beléphetnek az Arborétumba, a versenyközpontba, illetve kipróbálhatják magát a sportot.

A látogatói jegy igényléséhez regisztráció szükséges, ami ezen a linken érhető el.   FONTOS: A verseny folyamán az Arborétum teljes területet látogatható, azonban lesznek olyan részek, ahol a verseny önkéntes segítői fogják a forgalmat irányítani, esetleg megkérve a látogatókat, hogy legyenek kedvesek odébb állni, a sétát rövid időre felfüggeszteni, vagy körültekintőbben nézelődni.